avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie complemetara incredintare exclusiva minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie complemetara incredintare exclusiva minor

doresc incredintarea exculiva a copilului meu minor ca sa pot sa beneficiez de alocatia complementara.

ce trebuie sa fac? sa introduc actiune de divort din vina exclusiva a sotului - ptr abandon-?
Cel mai recent răspuns: Ecaterinaa , utilizator 09:52, 28 Februarie 2012
Iata un caz concret de folosire a copilului pentru a obtine foloase materiale!
Ce ati face daca statul nu ar mai da acesti bani, nu ati mai dori incredintarea copilului?

Nu stiu de cat timp sunteti abandonata, insa daca nu exista sanse sa va impacati, atunci introduceti actiune de divort si cereti incredintarea spre crestere si educare a copilului exclusiv la dumneavoastra plus pensie alimentara. E dreptul copilului sa primeasca pensie alimentara, precum si responsabilitatea tatalui sa o plateasca in cazul unei despartiri.

Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile tatalui pana la divort nikita 27 nikita 27 buna ziua.am un baiat de 1 an si mam despartit de sot de 2 luni.nu a mai venit la el de 1 luna jumate si nici nu ia mai trimis nici un ban.1- ce obligati are ... (vezi toată discuția)
Vreau ca copilul sa ramina cu mine! dan_leu35 dan_leu35 mama lui a plecat peste hotare!la care sia gasit jumatatea!este cu 17 ani mai mare ca ea,si concluzia mea ca a plecat din interes!chiar ea mia zis ,ca este ... (vezi toată discuția)
Initiere actiune de divort MeMyself MeMyself Buna seara, Acum cateva zile eu impreuna cu copilul minor am parasit domiciliul conjugal.In vederea procesului de divort,am urmatoarele intrebari: 1.era ... (vezi toată discuția)