avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare club sportiv poker
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare club sportiv poker

care este baza legala si procedura infiintarii unui club sportiv de poker
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 14 Mai 2013
doriti sa stiti d-voastra cum sa il faceti sau doriti sa infiintati unul?
Atentie - la redactarea Actului Constitutiv si a Statutului viitorului club sportiv, pe langa prevederile OG 26 / 2000 trebuie tinut cont si de prevederile speciale din legislatia sportiva - Legea 69 / 2000 si din HG-ul cu normele de aplicare a acesteia... Deci e putin mai complicat decat la un ONG "obisnuit". Altfel vor fi probleme mari la obtinerea certificatului de identitate sportiva fara de care nu va puteti afilia la o federatie sportiva nationala....
Va multumesc frumos pt. informatii!M-am documentat si eu in legatura cu asta si se pare ca ar fi constituita o Federatie de Poker,undeva prin sectorul 2,care,in urma unui apel telefonic,mi-au comunicat ca taxele de redactare Act Constitutiv,Statut,dobandirea personalitatii juridice cat si afilierea la ei,costa 5000 de euro...Cand o sa aflu ceva mai multe detalii,voi posta.Momentan sunt la stadiul de informare.Cu stima, Andrei Lita!
Buna ziua, in ce constau cei 5000 de euro? Asa de mult sa coste acele taxe? Mai aveti informatii noi?
Pe 21 martie 2011 s-a emis un ordin al presedintei ANST potrivit căruia pokerul nu mai este considerat joc de noroc, ci sport. Prin acest document, s-a recunoscut oficial Federaţia Sportivă Naţională de Poker (FSNP), care funcţionează ca orice altă federaţie de sport,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz anst pentru infiintare asociatie club de dans sportiv AndreeaFolea AndreeaFolea In momentul depunerii dosarului de infiintare la judecatorie este nevoie de vreun aviz din partea ANST la dosar? Pe cateva site-uri apare ca doar federatiile ... (vezi toată discuția)
Organizare turneu de poker isty1981 isty1981 Buna ziua! Cum as putea sa organizez un turneu de poker fara a avea oun SRL? Prin Asociatie sportiva se poate? Mentionez ca nu doresc sa castig bani din ... (vezi toată discuția)
Federatie versus federatie sportiva allonzo allonzo Am pornit intr-un lung proces care are ca scop final infiintarea unei federatii sportive nationale (cele avizate de MTS si care au denumire Federatia Romana de ... (vezi toată discuția)