avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizare turneu de poker
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizare turneu de poker

Buna ziua!

Cum as putea sa organizez un turneu de poker fara a avea oun SRL? Prin Asociatie sportiva se poate? Mentionez ca nu doresc sa castig bani din acesta, doar sa impart banii de inscriere intre primii 3 sa zicem.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 22 Iulie 2012
Puteti sa va organizati clubul sportiv pe baza prevederilor og 26 din 2000 a asociatiilor si fundatiilor cu toate actualizarile iar pentru afiliere contactati Federatia Sportiva Nationala de Poker.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv poker ralucagogiltan ralucagogiltan care este baza legala si procedura infiintarii unui club sportiv de poker (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva sau club sportiv MANOIL MANOIL Care este diferenta intre asociatie sportiva si club sportiv ? Care este procedura de inregistrare la federatia de specialitate? (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit pentru promovarea unei activitati sportive petru84 petru84 Buna ziua! Doresc infiintarea unei asociatii pentru promovarea aeromodelismului pe plan local, in randul tinerilor. Fiind vorba si de minori, este necesar ... (vezi toată discuția)