avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda - somatie de la finante
Discuție deschisă în Executare silită

amenda - somatie de la finante

Am primit o amenda de la protectia consumatorului cu posibilitatea de a achita jumatate din minim în 48 ore. Din PV eu am înteles gresit ca re este suma si am achitat jumatate din ce trebuia achitat . Contabila si-a dat seama si am achitat diferenta dar trecusera cele 48 ore. Acum am primit o somatie de la finante sa achit amenda în totalitate. M-am gindit sa fac plingere pe instanta. Am vreo sansa?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 10:17, 28 Februarie 2012
Puteti formula contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz finante viorelv viorelv Am primit prin corespondenta in data de 19.03.2013, procesul verbal Seria. R13, Nr. 0038774/13.03.2013 reprezentand amenda contraventionala pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Proces pentru rovinieta pierdut tibstefaug tibstefaug Speta se prezinta asa: in 26-10-2011 a primit un proces verbal de constatare pentru lipsa rovinieta, in data de 28-10-2011 am achitat minimul amenzi adica ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta oitaus78 oitaus78 Am primit procesul verbal sa platesc amenda 125RON pentru ca am circulat fara vignieta. Problema este ca a ajuns la mine in 4 luni si 2 zile (data postei) / 4 ... (vezi toată discuția)