avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

daca un angajat a incetat cim fara a apuca sa-si efectueze zilele de concediu cuvenite angajatorul ii va plati zilele de concediu neefectuate. Totodata angajatului i se mai cuvine si un numar de tichete de masa. Daca ii platesc 3 zile CO neefectuat si cuvenit la data incetarii CIM ii scad si 3 tichete de masa?
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 11:59, 28 Februarie 2012
Nu cred ca se vor scadea cele 3 tichete de masa, intrucat salariatul nu efectueaza CO , ci el va primi o compensare in bani a faptului ca nu si-a efectuat zilele de CO aferent perioadei lucrate integral.
asa ma gandeam si eu. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna neefectuat v_florina v_florina Buna ziua, In baza art urmator din Codul muncii: Art. 141. - (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an. (2) Prin excepţie de la ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat Gabi H Gabi H Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea situatie : la incetare CIM conf codul muncii art 141 (4) \"compensarea in bani a CO neefectuat ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? roberto76 roberto76 Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? Imi vor fi platite? (vezi toată discuția)