avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE POATE REFUZA CO IN PREAVIZ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE POATE REFUZA CO IN PREAVIZ?

Sunt functionar public si mi-am dat demisia. Mi se poate refuza efectuarea concediului de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 28 Februarie 2012
Daca nu s-a facut programare, atunci nu cred ca mai exista alt motiv de refuz ... decat poate reaua-vointa a angajatorului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz si concediul de odihna miha21 miha21 Sotul meu a fost concediat (motive ce nu tin de persoana salariatului )este in preaviz din data de 28.01.2015 pana in 25.02.2015 ,,angajatorul i-a adus o ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz ciprianst ciprianst Buna ziua, In perioada preavizului daca solicit zilele de concediu de odihna ce se intampla cu zilele de preaviz, se suspenda contractul de munca in ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu de odihna Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna seara. Lucrez la acest loc de munca de 2 ani,iar acum a intervenit o problema. In urma cu 3 luni, am anuntat directorul ca in perioada 07.08-21.08 doresc ... (vezi toată discuția)