avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea din concediu medical ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea din concediu medical ingrijire copil

buna,in momentul de fata ma aflu in cmc , de curand am aflat ca unitatea la care sunt angajata face restructurari iar postul meu va fi desfiintat.intrebarea mea este daca pot sa-mi desfaca contractul de munca dupa reluarea activitatii(in CCMUNN se prevedea ca nu se poate desface contractul pe o perioada de minim 6 luni dupa reluarea activitatii)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 28 Februarie 2012
1. CCMN nu mai exista de la data de 01.01.2011.

2. Pentru persoanele care au intrat in CCC sub incidenta OUG nr.148/2005, angajatorul poate decide concedierea in conditiile legii.

3. Termenul de 6 luni se referea numai la interdictia privind concedierea pentru necorespundere profesionala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de ingrijire si crestere copil folette folette Avand in vedere ca am intrat in concediu de incrijire si crestere copil in iulie 2010, in momentul in care revin la locul de munca...mai este firma obligata sa ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu de maternitate TOMOIAGA TOMOIAGA in iule anul viitor trebuie sa ma in torc la servici din maternitate, am inteles ca locul meu nu mai exista sunt pe o lista \"+ normare\" pot fi data afara ... (vezi toată discuția)
Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)