avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic sau avocat stagiar?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic sau avocat stagiar?

In anul precedent am fost admisa in cadrul baroului, in calitate de avocat stagiar. In acea perioada desfasuram o activitate salarizata la care nu am renuntat, in alta profesie decat cea de av. stag. sau cons. jr. , insa in prezent am gasit o functie de consilier juridic pe care am acceptat-o , insa nu sunt inregistrata in Tabloul Colegiului Consilierilor juridici.
Ce pot sa fac????
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:18, 13 Noiembrie 2008
Exista un proverb :"Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul!"
Se pare ca alegerea deja ati facut-o!Incercati sa intrati in legalitate cu "alegerile" facute. Va sfatuiesc totusi, daca ati intrat in Barou, sa nu renuntati la avocatura macar pana va luati examenul de definitivat.Sau declarati ca va aflati in incompatibilitate cu profesia de avocat si ramaneti consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate carmen_rusu carmen_rusu Am luat ex. de admitere in avocatura. In prezent imi desfasor activitatea in functia de consilier juridic. Pot intra in barou si apoi sa ma suspend ca ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate ? ContSters165394 ContSters165394 Sunt consilier juridic stagiar. In masura in care reusesc la examenul de admitere in avocatura pot sa imi mentin in continuare locul de munca? Cum este ... (vezi toată discuția)