avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa radio pers.juridice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa radio pers.juridice

Buna ziua,
Sunt firma de constructii si incepand cu ianuarie 2010 nu mai am angajati , nu detin aparat radio la firma si sunt ,,bombardat" cu facturi si notificari privind sumele de plata datorate la Radio Timisoara.Stiam ca exista decizia 607/2011 si ca aceasta taxa s-a abrogat....nu se aplica aceasta decizie ?! este posibil sa fiu dat in Tribunal pt aceste sume asa cum sunt amenintat ?! Pot lua ceva masuri cu privire la stoparea facturarii si anularea celor existente?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:56, 29 Februarie 2012
Din aceasta discutie de pe forum reiese ca doar daca dati in judecata Societatea Romana de Radio puteti ''scapa'' de plata taxei:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv tamas2003 tamas2003 pentru persoanele juridice mai este obligatorie plata taxei radio-tv? (vezi toată discuția)
Instiintare plata taxa radio persoane juridice valentinachitu valentinachitu Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata taxa radio Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am primit zilele trecute o instiintare de plata de la Radio Romania a taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, pentru persoana juridica. ... (vezi toată discuția)