avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio tv

pentru persoanele juridice mai este obligatorie plata taxei radio-tv?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:01, 26 Decembrie 2012
Aveti aici raspunsul dumneavoastra
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...

In forum au fost foarte multe comentarii cu privire la acest subiect. Daca le cautati si le cititi poate va vor ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata taxa radio Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am primit zilele trecute o instiintare de plata de la Radio Romania a taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, pentru persoana juridica. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Taxa pe radio si tv anulata sau nu ? apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , am si eu o nedumerire, am facut o cerere de la scutirea platei taxelor radio si tv pe firma, deoarece nu am tv si nici radio, deci nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)