avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... valabilitate Contract de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

valabilitate Contract de Munca

Va rog daca stie cineva precis CCM Unic la Nivel de Ramura Transporturi 2008-2010 a fost denuntat de una dintre partile semnatare sau s-a prelungit cu 12 luni conf art 4 din contract
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 4 Martie 2012
CCM la nivel de ramura transporturi a expirat la 31 decembrie 2011.
am primit de la oficiul juridic cu care sunt in litigiu ca acest contract a fost denuntat de Federatia Patronatelor si inregistrat la MMuncii cu nr 171/DDS/2103.2011 deci nu a mai fost prelungit pentru anul 2011 ?
Nu cunosc sa existe vreo denuntare oficiala a acestui ccm ... pe site-ul Ministerului Muncii nu apre asa ceva .. sa va pezinte acea adresa prin care s-a denuntat c.c.m.
mi s-a mai spus ca nici CCM de Munca National 211-2014 nu a mai fost aprobat. Este adevarat sau nu m-am informat suficient de bine?
Asa este CCMN pe anii 2011/2014 nu a mai fost inregistrat la Ministerul Muncii si , prin urmare, nu-si produce efecte .... de la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ...

Alte discuții în legătură

notificare concediere Lungu Constantin Lungu Constantin cat timp are efecte notificarea pentru cancedierea colectiva din momentul emiterii? (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin un angajat la cfr mecanic de locomotiva este platit cf ccm pe ram SNTFC SI A CIM . IN 2012 da in judecata CFR CA TREBUIA PLATIT dupa ccm la nivelul de ... (vezi toată discuția)
Alte variante pt ccmunn daisys daisys Buna seara. Avand in vedere ca s-a desfiintat ccmunn nu stiu ce as mai putea invoca.de ex in ccmunn era art3.3) \\"În cazul în care, din diferite motive, ... (vezi toată discuția)