in urma unei greseli de la primarie dupa ce s-a achitat restanta catre bugetul local si adeverinta de la primarie eliberata s-a dus la agentia judeteana de prestari sociale pentru ca sa se reia plata indemnizatiei de crestere a copilului.
In baza OUG 124/2011 de la articolul 7 aliniatul 5 spune ca se reia plata drepturilor incepand cu luna urmatoare celei in care s-a achitat obligatia in ianuarie totusi m-au pus pe lista in care am restanta la bugetul local. Daca s-a eliberat adeverinta in februarie ca nu am restante, normal si de drept ca in luna martie 2012 sa se primeasca banii de indemnizatie. Cei de la ag.judeteana de prestari sociale mi-au zis ca o sa-mi intre doar in luna aprilie banii retroactiv pe 2 luni; februarie si martie.
Imi puteti da un sfat sa ma duc la directorul de la ag.judeteana de prestari sociale ca sa se efectueze plata si in luna martie 2012 pe luna februarie 2012??
nu pot sta fara sa primesc indemnizatia cu ce se creste copilul daca nu se primesc acesti bani. Ar fi avut voie sa taie chiar daca s-a achitat in ianuarie pe data de 6???
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...