avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere de ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere de ajutor public judiciar

Buna ziua !, sunt o pensionara care locuiesc singura , am o pensie de 447 de roni si o indemnizate de handicap in valoare de 234 de roni . Daca declar indemnizatia de handicapat de 234 de roni mai beneficiez de gratuitate la cererea de ajutor public judiciar a taxei de timbru,etc?..., adica aceasta suma este considerata ca venit si trebuie adunata cu pensia? ..., in acest caz depasesc baremul de 500 de roni. Ce acte trebuie depuse . Multumesc ptr. intelegere si rabdare!
pentru a beneficia de ajutor public judiciar in sensul scutirii ar trebui sa aveti venituri de pana la 300 lei, iar pentru reducere cu pana la 50% de u venit de 600 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa de timbru pentru cererea de chemare in judecata privind iesirea din indiviziune? ddianna ddianna Buna ziua, In cazul in care, ma adresez instantei de judecata pt iesirea din indiviziune ( verisorul meu nu este de acord cu un partaj voluntar), voi achita ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters79057 ContSters79057 As dori sa stiu in ce situatii se poate solicita reducerea taxei de timbru, aceasta urmand a fi in jur de 7000 lei , iar eu in acest moment nu ... (vezi toată discuția)
Scutirea platii taxei judiciare de timbru si timbru judiciar tibicatalin tibicatalin Buna seara , as vrea si eu sa stiu care sunt sansele si daca pot obtine scutirea platii taxei mai sus mentionate. Povestea e urmatoarea , eu si sora mea am ... (vezi toată discuția)