avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare acoperis total casa?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare acoperis total casa?

multumesc de la inceput .as dori sa schimb acoperisul unei case vechi cu totul si lemnul si tigla pun inapoi tot tigla si lemn doar ca nou evident dar as vrea sa torn si o centura de beton pentu a fi drept acoperisul mi se pare normal as putea sa imi iau amenda?
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
12ale, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 29 Februarie 2012
Cand suspectati posibila aplicare de amenda ,pe ce va intemeiati temerea?
Avand in vedere inlocuirea de acoperis ,care nu afecteaza si nu modifica structura sau amplasamentul actualei constructii,nu exista motive pentru a vi se aplica amenda
ynocentta a scris:

Cand suspectati posibila aplicare de amenda ,pe ce va intemeiati temerea?
Avand in vedere inlocuirea de acoperis ,care nu afecteaza si nu modifica structura sau amplasamentul actualei constructii,nu exista motive pentru a vi se aplica amenda
Buna multumesc de atentia acordata intrebarea mea e daca acel ciment care se pune de cca.12 cm poate pe partea de dincolo va fi 14cm sau 15cm cat va fi echilibrarea aceea de boloboc poate sa devina motiv de a fi constuctie sau mai stiu e ce caramizi mai cad incolo si dincolo in momentul in care se desface acel lemn pe care e acoperisul momentan sau daca un colt trebuie indreptat in vreun fel si mi se pare normal sa fie indreptat poate ca necesita acest lucru din motive tehnic, estetic?Poate toate acestea sa trezeasca un interes de activitate cuiva care se ocupa cu aceste lucruri
Daca prin inlocuirea actualului acoperis nu operati modificari la structura de rezistenta a edificiului si la aspectul exteror ,nu necesitati formalitati speciale din partea autoritatii locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis scara de bloc freeanifer freeanifer Pe scara mea s-au strins un colectiv de colocatori inimosi si au hotarit ca trebuie reparat , inlocuit acoperisul. Am auzit parca pe geam cum ma strigau in ... (vezi toată discuția)
Acord vecin reparatie acoperis Leo2211 Leo2211 Buna ziua. O speta. O casa aflata intr-o arie protejata fiind in zona unei biserici monument istoric. Casa are un perete comun cu cea a vecinului. Casa are ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata reparatii acoperis AngryLettuce AngryLettuce Salutare Am fost numit seful de scara al blocului in care locuiesc si incerc sa rezolv o problema veche,complicata si stresanta cu reparatia acoperisului. ... (vezi toată discuția)