avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina cu probleme la inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina cu probleme la inmatriculare

Buna seara!In urma cu 3 ani am cumparat o masina de la matusa mea!fara sa fac actele.Am folosit o fiind pe numele ei.masina a fost inmatriculata pe persoana cu handicap,matusa mea avand probleme locomotorii...deci nu a platit taxa de poluare.Eu am platit masina ca fiind una inmatriculata(nestiind ca o sa trebuiasca sa platesc si taxa de poluare cand voi face actele).Saptamana trecuta m am hotarat sa o trec pe numele meu.Am mers la rar,am platit la primarie,la banca chitante,asigurarea..totul.Cu astea m am dus la politie. Aici am aflat ca mai trebuie sa platesc si taxa de poluare,care normal ar trebui suportata de matusa mea.Ea nu e de acord s o plateasca ca e mare si nu are de unde.Pe mine nu ma intereseaza,ca i-am platit-o corect!Intrebarea mea este urmatoarea:vreau sa merg sa ne judecam la tribunal-ce sanse as avea?Am facut contract de vanzare cumparare saptamana trecuta,cu o suma mai mica decat cea pe care am platit-o dar de care as fi multumit daca as primi-o,returnand masina. Sau daca castig sa-mi plateasca taxa.As fi multumit cu oricare din aceste 2 variante.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vanzare masina inmatriculata pe persoana cu handicap abcd77 abcd77 Buna ziua!Acum 3 ani am cumparat o masina inmatriculata pe persoana cu handicap .Am platit masina fara sa fac vreun act la ea,deoarece proprietarul era matusa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pentru persoanele cu handicap Cosmin Furtuna Cosmin Furtuna Mai platesc taxa de poluare pentru inscrierea unei masini in romania daca am un handicap?daca nu,cum pot beneficia de asta?multumesc anticipat=D> (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)