avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoane fizice autorizate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoane fizice autorizate

De o saptamna am facut un pfa si as vrea sa stiu ce as m-ai avea de facut, singurul lucrul pe care l-am facut este ca am luat certificatul de inmatriculare de la Registrul comertului, iar acum nu stiu ce pasi m-ai trebuie urmati. Ce declaratii se depun la fisc si in ce perioada se depun acestea?
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 11:19, 29 Februarie 2012
Depuneti in 15 zile de la data inregistrarii la ORC formularul 220.
Vedeti daca sunteti impus pe norme de venit sau nu, in functie de acest aspect veti completa corespunzator formularul 220.
Daca sunteti impus pe norme de venit si optati pentru sistem real, completati corespunzator acestei optiuni formularul 220.
Conduceti contabilitate in partida simpla, o varianta si mai simpla daca sunteti impus pe norme.
Asta pentru pornire....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare regim impozitare pfa grandanat grandanat Am un PFA pe norma de venit si as vrea sa trec la impozitare in regim real. Cum se poate face acest lucru si cat timp dureaza demersurile. 1. Pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Pfa - platitor de tva claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca se poate infiinta un PFA (cod CAEN 4645 - comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie) care sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)