avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se reclama insultele din partea unui coleg
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se reclama insultele din partea unui coleg

Buna ziua.

Am primit in scris din partea unui coleg o serie de "aprecieri" defaimatoare si nepotrivite. Cu alte cuvinte am fost denigrata, desi nu el este in masura sa faca aprecieri privind persoana mea si pregatirea mea personala. Toate astea cu CC la seful direct al amandorura, care este varul lui, care nu a intervenit deloc in conversatie.
Cui si cum pot reclama aceste lucruri? Seful este doar sef de filiala, are si el un superior.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 29 Februarie 2012
1. Sesizati conducerea superioara cu privire la acel document ..

2. Puteti actiona in instanta pe acel coleg ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie jacquelline jacquelline Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea speta: o persoana lucrează de 10 ani intr-o firma. Este o persoana bine pregatita profesional, își face ... (vezi toată discuția)
Acuzatii fara dovezi Marius0407 Marius0407 Buna ziua. La locul de munca am un subaltern care imi face reclamatii nefondate superiorilor. Acesta trimite mail-uri in toata compania in care imi aduce ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca marcupetronela marcupetronela As vrea sa stiu cum pot aduna dovezi pt a demonstra hartuirea morala la locul de munca. Lucrez intr-o institutie bugetara in domeniul medical. Seful conduce la ... (vezi toată discuția)