avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca executarea silita a unui credit ipotecar include si terenul aferent imobilului respectiv curte si gradina.

Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 12:29, 1 Martie 2012
Raspunsul este conditionat de inregistrarile existente la OCPI referitor la terenul aferent imobilului
Daca sunt inscrise in acelasi CF, desigur. Daca nu, si debitorul e proprietarul ambelor, iar creditorul nu se indestuleaza din executarea imobilului ipotecat, el poate continua executarea asupra celorlalte bunuri din proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut garantat cu ipoteca pe un teren ContSters102262 ContSters102262 Buna ziua. In anul 2007 am incheiat cu o banca un contract de imprumut garantat cu ipoteca pe terenul pe care urma sa-l achizitionez cu banii ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat lorefaur lorefaur Imi puteti spune, va rog, daca o societate a incheiat un contract de garantie imobiliara asupra unui imobil al unui client caruia ii vinde produse cu plata la ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara carasclaudiu carasclaudiu Buna! Am o situatie in care pentru un credit cu garantie ipotecară, deci s-a pus ca si garantie terenul! Numai terenul! Pe acel teren este si o casa, care nu ... (vezi toată discuția)