avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit taxe si impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

taxe si impozite

daca din august 2011 nu am mai lucrat nicaieri trebuie sa platesc taxe sau impozite? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ubancatul , utilizator 11:37, 29 Februarie 2012
Daca nu va aflati in situatia legal prevazuta pentru a beneficia de facilitatea scutirii de la plata taxelor si impozitelor,pe cale de consecinta va revine obligatia achitarii acestora
ubancatul a scris:

daca din august 2011 nu am mai lucrat nicaieri trebuie sa platesc taxe sau impozite? Multumesc
Ma refer la declaratiile pe care trebuie sa le depui azi e ultima zi. Taxele si impozitele locale stiu ca trebuie sa le platesc An afara de astea mai trebuie sa platesc ceva? M ultumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe locale doichitahorescu doichitahorescu Suntem 3 mostenitori ai unei persoane care a fost scutita de impozit pe apartament ca veteran de razboi. Cum putem sa platim impozitul pe acel apartament ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe si impozite la persoane cu handicap accentuat catanasalexandru catanasalexandru mama mea are handicap accentuat .Ce acte sunt necesare sa depui la primarie pentru a beneficia de scutire la impozite daca casa nu este intabulata si tatal meu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto kartush45 kartush45 salut...vreau pe aceasta cale sa pun o intrebare celor care sunt in masura sa raspunda...vreau sa stiu daca pentru un auto care a fost inmatriculat in 2006 ... (vezi toată discuția)