salut...vreau pe aceasta cale sa pun o intrebare celor care sunt in masura sa raspunda...vreau sa stiu daca pentru un auto care a fost inmatriculat in 2006 vanduta si inmatriculata in 2008 si apoi vanduta si inmatriculata in 2010.se plateste vro taxa de poluare in cepand cu 1 ianuarie 2013. Mentionez ca masina a fost cumparata in octombrie 2012 de catre mine si bagata la financiar in noiembrie 2012.
Daca dvs ati achizitionat vehiculul in X.2012 pe cale de consecinta ati beneficiat de facilitatea scutirii de plata taxa,respectiv dvs nu va revine obligatia sa mai achitati alte taxe aferent achizitie vehicul
masina est cumparata in octombrie 2012 si inregistrata la fisc in noiembrie 2012cu impozitul pana la sfarsitul anului platit...nu am inmatriculat-o deoarece pana acum a stat in service pentru operatiuni de tuning de amploare...deci am vrut sa o inmatriculez si sa omologhez modificarile dupa ce termin de facut la ea....deci va fi inmartriculata pe numele meu in 2013...deci nu platesc taxa nu?
Taxa auto 2012
sorin123456
buna seara. am si eu o intrebare legata de taxa auto 2012. am cumparat o masina cu cateva zile in urma. masina este fabricata in 2005 si tot atunci ... (vezi toată discuția)