avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Citatie pentru fond - reexaminarea sanctiunii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Citatie pentru fond - reexaminarea sanctiunii contraventionale

Buna ziua. Am o intrebare care imi cam da batai de cap. In urma cu ceva timp am primic acasa o citatie care suna cam asa:"subsemnatul...cu domiciliul in...este chemat in aceasta instanta. camera...,sala...,in ziua de 23 martie 2012, in calitate de intimat, in proces cu IPJ [Editat] in calitate de petent pentru fond-reexaminarea sanctiunii contraventionale." Ati putea sa imi explicati, va rog, despre ce este vorba, in conditiile in care eu nu stiu nimic de nici un proces. Mentionez ca am 2 amenzi de circulatie neplatite, ar putea sa fie vorba despre ele?
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 11:32, 29 Februarie 2012
DA. S-ar putea sa aveti proces pentru transformarea amenzii contraventionale in munca in folosul comunitatii. Mergeti si vedeti care e situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o citatie si nu stiu exact ce inseamna PTDaniel PTDaniel Citatia suna cam asa : Subsemnatul este chemat in acesta instanta , camera ..... in ziua de mai2009 , ora 9:00 in calitate de intimat , in proces cu politia ... (vezi toată discuția)
Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)
Citatie ccosmin ccosmin Buna ziua am primit o citatie in posta care ma pune pe ganduri. Textul ei este cam asa: Subsemnatul...domiciliat ...este chemat in instanta la camera ... ... (vezi toată discuția)