avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am primit o citatie si nu stiu exact ce inseamna
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am primit o citatie si nu stiu exact ce inseamna

Citatia suna cam asa : Subsemnatul este chemat in acesta instanta , camera ..... in ziua de mai2009 , ora 9:00 in calitate de intimat , in proces cu politia primariei municipiului bacau in calitate de petent fond-plangere conventionala

Ar putea cineva sa imi explice ce inseamna si dece sunt chemat??
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2009
PTDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: PTDaniel , utilizator 00:01, 21 Aprilie 2009
Ati primit citatie la un proces la care dv. sunteti parat.Daca nu va prezentati ,se va judeca in lipsa daca parte adversa a cerut!Eu zic ca este bine sa mergeti inainte la arhiva sa vedeti despre ce este vorba!Angajati un avocat!!!
Probabil este vorba de o plangere "contraventionala".Sa nu fi incurcat cumva termenii intimat cu petent.Presupun ori ca ati contestat in instanta un p.v. de contraventie,(ar fi trebuit sa stiti) ori Politia va cheama in judecata pentru o contraventie mai veche(va aduceti aminte de ea?)
Presupun ca este vorba de 2 amenzi de acum 2 ani dar nu sunt sigur .
Am sa merg la arhiva si am sa ma interesez despre ce este vorba .
Sincer habarn nu am dece sunt chemat.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2009
PTDaniel, utilizator
Daca le-ati platit - pregatiti chitantele.
Daca nu - pregatiti banii !:sorry:
nucu$ a scris:

Daca le-ati platit - pregatiti chitantele.
Daca nu - pregatiti banii !:sorry:

Pai nu le-am platit deci pregatesc bani :((
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2009
PTDaniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)
Un executor judecatoresc ma poate chema in instanta in calitate de petent pentru fond? gj58dmc gj58dmc Tocmai am primit o citatie in care eu,subsemnatul,sunt citat in instanta in calitate de INTIMAT intrun proces cu un anumit domn pe care nu l cunosc ,acesta ... (vezi toată discuția)
Solicitare de judecare a cauzei în lipsã eron eron Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna? Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)