avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de evaluare

fisa de evaluare(efectiv evaluarea -nu criteriile de evaluare) pe an 2011 completata de angajator si discutat cu angajatul trebuie listat si semnat de ambele parti ,sau este posibil sa se pastreze pe un CD
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 29 Februarie 2012
evaluarea trebuie obligatoriu listata , insusita de catre persoana evaluata , asumata de aceasta prin semnatura.
multumesc de raspuns , dar nu puteti sa-mi indicati si art.din codul muncii in acest sens , ca si eu la randul meu sa fiu convingator
Asa ceva trebuie prevazut in Regulamentul intern al angajatorului ... art.242 C.mun. dispune ca : Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
......
i) criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.
oke -dar evaluarea ( nu criteriile de evaluare ) discutat cu angajatii trebuie listat ,sau poate fi salvat pe un CD - fara sa fie listat, sa fie confidential
In practica, fisa de evaluare se intocmeste in dublu exemplar .. unul ramane la angajator si al doilea la salariat .. este vorba despre formalitatea ”multiplului exemplar” ... Formalitatea multiplului exemplar presupune ca inscrisul sa fie redactat in atatea exemplare originale cate parti cu interese contrare sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa evaluare daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi precizati care este actul in baza caruia trebuie intocmite fise de evaluare pentru activitatea desfasurata in anul anterior tuturor angajatilor. ... (vezi toată discuția)
Cum se va face modificarea regulamentului intern - pt. includerea zilei de 24.01.2015 ca zi libera legala ? oanaportar oanaportar Personalul institutiei noastre publice are dreptul la zile libere în zilele de sărbătoare legală, acestea fiind prevazute si in Regulamentul ... (vezi toată discuția)