avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuitate munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuitate munca

va rog frumos - un angajat isi incheie activitatea la o societate in 29.02.2012,
pentru a exista continuitate in munca, angajarea la o noua societate trebuie sa fie cu 29.02 sau cu 1.03 ?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 29 Februarie 2012
Cu 01.03.2012
deci el are decizia de incetare cu 29.02.
eu ii inchiei contract azi, 29 .02 cu inceperea activitatii de maine, 1.03 si totul e ok dpdv al continuitatii?
multumesc mult!
Nu este OK , cand va merge sa-si depuna dosarul pentru pensionare va vedea ca ii lipseste o zi , cuprinsa intre 29.02 - 01.03 ... continuitatea inseamna , incetarea c.i.m. cu data de 29.02 si incheierea altui c.i.m. tot cu 29.02.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul concediului postnatal Teodora_S Teodora_S Societatea la care sunt angajata din 2010 a depus o cerere de insolventa in decursul acestei luni. Eu sunt inprezent in concediu postnatal. Am inceput ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Acte de intocmit de angajator pt viitorul pensionat pt invaliditate flori9 flori9 Buna ziua, in cazul unui angajat care se va pensiona pt invaliditate, care sunt obligatiile angajatorului fata de viitorul pensionat? Ce anume acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)