avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de doctorat

Buna ziua,

Stie cineva de cand se acorda sporul de doctorat? Diplomele de doctorat se elibereaza, de regula cu o intarziere de un an. Sporul se aplica si retroactiv?
Dar in cazul unei diplome de doctorat eliberata de alta tara si recunoscuta ulterior in Romania? Se aplica de la data orgininara sau de la echivalare?

Multumiri anticipate pentru orice sugestie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 13 Noiembrie 2008
Sporul de doctorat se acorda din momentul in care aveti diploma de doctor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sau diploma bryan bryan pentru acordarea sporului de 15% de doctorat trebuie diploma sau e de ajuns si o adeverinta din care rezulta acest lucru( am inteles ca ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat Ioana075 Ioana075 Buna ziua! Am obtinut titlul stiintific de doctor, domeniul chimie in baza Odinului Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr 3030 din 13.01.2009. ... (vezi toată discuția)