avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajute cineva cu un model pentru rezilierea unui contract de lucrari pentru nerespectarea termenului de executie. Va multumesc anticipat, o primavara frumoasa va doresc.
Cel mai recent răspuns: Tamaska , utilizator 15:51, 29 Februarie 2012
Nu am asa ceva, dar gasiti pe net atat model de notificare scrisa(daca in contract este mentionata aceasta posibilitate), atat modelul actiunii.
Nu este un model anume, trebuie sa fie in principiu cam asa:

Catre S.C. .............. (cu toate datele de identificare)
Subscrisa S.C. ..... adica dvs. ....(cu toate datele de identificare), parte in contractul de executie lucrari nr. .... din data de ....... in calitate de ........., incheiat intre noi la data de ...... formulam prezenta notificare prin care va comunicam ca in baza art. ..... din contract am decis rezilierea unilaterala a contractului mentionat mai sus. Motivul rezilierii consta in nerespectarea / neindeplinirea obligatiei stabilita in sarcina dvs. prevazuta in art. ........, respectiv executarea ...........

Intocmiti-o in doua exemplare, atribuiti un numar de inregistrare, expediati-o prin posta cu confirmare de primire sau inmanati-o direct pe baza de semnatura pe exemplarul oprit pentru dvs.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model redactare notificare incetare contract de inchiriere depozit costache mugur costache mugur Salut, ma poate ajuta cineva cu un model , cum sa redactez o notificare de incetare inchiriere pentru un depozit de materiale. Multumesc (vezi toată discuția)
Model contract crinarav crinarav buna ziua, m-ar interesa un model de contract de colaborare sau prestarii servicii stomatologice. va multumesc. (vezi toată discuția)
Notificare incetare contract de munca in perioada de proba din initiativa angajatului Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, As fi interesata cum se procedeaza cu notificarea de incetare a contractului de munca in perioada de proba. Se lasa la departamentul de resurse ... (vezi toată discuția)