avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitatea cu sedii secundare din state terte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitatea cu sedii secundare din state terte

O societate inregistrata in Romania s-a inregistrat fiscal in Bulgaria (cod de platitor de TVA), acolo isi conduce contabilitatea proprie (Balanta, Bilant, Decont de TVA) prin Reprezentant fiscal. In Bulgaria desfasoara prestari de servicii pentru beneficiarii din Bulgaria. Intrebarea este urmatoarea: Prin intermediul carui cont se tine evidenta contabila dintre societatea mama din Romania si sediul din Bulgaria ? Societatea mama transfera din Romania echipamente catre sediul secundar din Bulgaria. Pentru aceste echipamente se intocmeste autofactura?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asocierea in participatiune AncaUrda AncaUrda Care este documentul in baza caruia asociatul secundar (participant) pune la dispozitia asocierii aportul sau in natura, care consta in: - mijloace fixe - ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar de la 5 angajati in sus florina ciubotariu florina ciubotariu buna, as vrea sa-mi explice cineva cum sta treaba cu declararea sediului secundar si ce implica asta?suntem 5 angajati ai unei firme cu sediul in alt judet. ... (vezi toată discuția)
Va rog, o clarificare pentru taxarea tva ! timtheone timtheone Am cautat pe foarte multe site-uri si forum-uri dar nu am gasit nicaieri ceva concret, care sa zica clar DA sau NU. Problema este in felul urmator: O persoana ... (vezi toată discuția)