am lucrat pana an august2011.an afara de taxele si impozitele locale mai trebuie sa depun la fisc alte declaratii? Pana azi nu am avut nici un venit.Trebuie declaratia de impozit pe venit, pe salar,etc? Multumesc!
Daca ati realizat venituri din salarii nu aveti obligatii declarative. Declararea si plata impozitului o face fostul dvs.angajator.
Daca ati realizat venituri din activitati independente va trebui sa depuneti dcelaratia 200 la AFP de domiciliu pana la 25 mai 2012.
Declaratii fisc.
omvesel
Despre Declaratia 205.Daca am un contract de inchiriere cu o persoana juridica,pentru un spatiu comercial,Eu persoana fizica ,proprietar al spatiului,din ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.