avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe impozite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe impozite

am lucrat pana an august2011.an afara de taxele si impozitele locale mai trebuie sa depun la fisc alte declaratii? Pana azi nu am avut nici un venit.Trebuie declaratia de impozit pe venit, pe salar,etc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 15:17, 29 Februarie 2012
Daca ati realizat venituri din salarii nu aveti obligatii declarative. Declararea si plata impozitului o face fostul dvs.angajator.
Daca ati realizat venituri din activitati independente va trebui sa depuneti dcelaratia 200 la AFP de domiciliu pana la 25 mai 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Declaratii fisc. omvesel omvesel Despre Declaratia 205.Daca am un contract de inchiriere cu o persoana juridica,pentru un spatiu comercial,Eu persoana fizica ,proprietar al spatiului,din ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)