avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua.Am cumparat un apartament ın 1997 şi am divortat ın 1999.Apartamentul a fost cumparat prin credit de stat şi a fost achitat numai de mine fostul sot nelucrabd ın acea perioada. La divort sotul a dat o declaratie la notarul public prin care nu are nici o pretentie la apartament.Aş dori sa ştiu cum pot sa obtin actul de proprietate numai pe numele meu şi daca pot sa vand acest apartament fara a fi nevoie de semnatura fostului sot. Daca este nevoie de partaj se va lua ın considerare acea perioada de doi cat am locuit ımpreuna şi pretul de atunci al apartamentului??Multumesc.#-o



Cel mai recent răspuns: sami072004 , utilizator 21:04, 29 Februarie 2012
Da, puteti merge pe cale amiabila la un BNP,,,sau prin instanta si faceti dovada ca Dv. ati achitat singura apartamentul si solicitati instantei sa va atribuie Dv. apartamentul, Dar, exista si posibilitatea ca instanta sa va oblige sa platiti fostului sot o sulta oarecare..
Multumesc pentru raspuns, dar aş vrea sa ştiu daca aceasta suma se calculeaza ın functie de perioada cat am stat ımpreuna şi de cat costa apartamentul ( mentionez ca creditul a fost pe 15 ani).Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate sami072004 sami072004 buna ziua.Am cumparat un apartament ın 1997 şi am divortat ın 1999.apartamentul a fost cumparat prin credit de stat şi a fost achitat numai de mine ... (vezi toată discuția)
Carte funciara apartament obtinut in urma divortului sami072004 sami072004 Buna ziua.Am cumparat un apartament ın 1997 şi am divortat ın 1999.Apartamentul a fost cumparat prin credit de stat şi a fost achitat numai de mine ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate!!! va rog e foarte important pentru mine!!! adelav adelav Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine.Sunt divortata din anul 1990, am cumparat un apartament cu 2 camere in anul ... (vezi toată discuția)