avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce venituri au fost valorificate la revizuirea conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce venituri au fost valorificate la revizuirea conform OUG nr. 1/2011?

Buna ziua.Am o nedumerire pt. care va cer sprijinul pentru o interpretare corecta.Anexa 1 din oug1/2011 stipuleaza cuantumul soldelor de grad si de functie minime corespunzatoare gradelor militare obtinute.In situatia in care venitul pe mai multe luni evidentiat in adeverinta de venituri este mai mic decat a dispus chiar legiuitorul ,pt. recalculare-revizuire ce valori se vor lua in considerare ?Venitul gasit ,sau celminim conform tabelului ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Morina_60 , utilizator 19:48, 29 Februarie 2012
Ar fi trebuit sa fie luate in calcul veniturile minime specificate în OUG nr. 1/2011( mai ales ca sigur ati deţinut funcţii superioare gradului ) Inseamna ca nu au fost identificate toate veniturile In consecinta ,contestati Decizia de revizuire si daca nu se rezolva atunci sa-i dati in judecata . CASTIGUL IN INSTANTA ESTE SIGUR !
Si eu gandeam asa ,dar institutia nu vrea sa elibereze adeverinta cu acele minimuri prevazute in tabelul respectiv ,interpretand ca legea nu distinge in situatia aratata in prima postare,deci nici interpretul nu trebuie sa distinga....adica se aplica doar in situatia cand nu se gasesc veniturile .Ce sa mai crezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii militare de urmas - recalculare- krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca recalcularea pensiilor militare vor influenta si pensiile militare de urmas si daca in conditiile in care primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militarã: 1945-1949 StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar (pentru recalcularea pensiei de urmaş)Am văzut pe Net că venitul brut în perioada 1945-1949 este: 168/168/261/293/respectiv 335 lei. Doar că certificatul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii m.a.i. doru58 doru58 Nu mai inteleg nimic!!!...Daca am iesit la pensie din M.A.I., in luna iulie 2013, am dreptul la recalculare?...Precizez ca, am depus o cerere in acest sens. ... (vezi toată discuția)