avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA - documente pierdute
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA - documente pierdute

Buna ziua
Va rog sa ma sfatuiti cum pot radia un pfa in cazul in care nu mai am documente ( certificat inregistrare , constator).Care sunt pasii de urmat in acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adinica , utilizator 10:47, 1 Martie 2012
Documentele exista la registrul comertului...
Trebuie sa urmati procedura radierii: faceti o cerere la registru (e cerere tip)

Eventual vi se va cere sa le declarati pierdute - se publica in Monitorul Oficial...
Nu stiam daca trebuie sa declar documentele pierdute inainte de a merge la ONRC si apoi sa fac cererea de radiere..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere snc campary campary Salut! Parintii mei detin impreuna o societate in nume colectiv care a functionat din 1994 si pana acum. Ambi sunt actionari si detin fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)
Probleme inchidere firma cristian19887 cristian19887 buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)