avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii borderou fise ficale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

borderou fise ficale

Am fost la fisc si mi s-a spus ca fisele fiscale trebuie predate cu borderou.
M-am intors la calculator si exista un buton vizualizare borderou, dar nu printare.
Cum se printeaza borderoul?
E acelasi program ca pentru fise?
Situatia e grava ca la 7 cred ca se inchide la posta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:44, 29 Februarie 2012
apasati borderou fise
1)alegeti din meniul File optiunea Page Setup si acolo bifati Landscape
2)deschideti din nou Meniul File si alegeti optiunea Print si va listeaza borderoul ;
Nu va pierdeti cu firea ca nu dau turcii peste ANAF. Se mai primesc si maine si poimane...
Deci dupa ce ati terminat de completat FF-urile, observati ca aveti acolo un buton de listare (eu va zic pe de rost, dar asa este).Gasiti si vizualizare, dar cautati ca veti gasi si listare borderou, la loc de cinste. Listati borderoul in doua exemplare, va intoarceti in meniul principal si copiati fisierul pe o discheta sau alt suport. Borderourile semnate si stampilate impreuna cu disccheta sau cu stik-ul trebuie sa ajunga la ANAF. Nu stiu ce este cu posta, probabil ca asa trebuie trimise. Oricum, la dvs. trebuie sa ajunga un exemplar al borderoului, inregistrat la ANAF.
Fisele fiscale se listeaza in doua exemplare, se semneaza si stampileaza. Un ex. se imaneaza salariatului sau cel care a primit bani de la dvs. (conv. civile, cenzori), iar celalalt se pastreaza la unitatea dvs, dosar ANAF.
Daca nu va descurcati, poate este nevoie sa descarcati versiunea de pe site-ul anaf, sectiunea "Programe". Va orientati, sau mai cereti ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea de a printa un raport cu toti salariatii firmei activi (mai exact fara sa-mi apara in lista cei ale caror ... (vezi toată discuția)
Sfaturi si indrumari DentistaD DentistaD Dupa sesizarile facute administratorul nu a mai aparut. Acum vecinii au inceput sa fie convinsi ca nu administratorul nu a fost in regula.Presedintele e mutat ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)