avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea de a printa un raport cu toti salariatii firmei activi (mai exact fara sa-mi apara in lista cei ale caror contracte au fost incetate)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 15 Martie 2016
Se poate face o astfel de selectie in program si apoi printa.
Imi puteti spune, va rog, care sunt pasii?
Pentru a obtine un extras din Revisal trebuie sa va conectati on-line. In continuare apasati butonul "contracte".
Daca firma are mai multi salariati, in tabelele de salariati si contracte sunt afisate cate 10 inregistrari cu posibilitatea de derulare a acestora. Afisarea inregistrarilor este conditionata de optiunea aleasa in campul "stare". Selectati "activi".
La final din meniul browser-ului alegeti optiunea file-print.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou fise ficale branzovenescu branzovenescu Am fost la fisc si mi s-a spus ca fisele fiscale trebuie predate cu borderou. M-am intors la calculator si exista un buton vizualizare borderou, dar nu ... (vezi toată discuția)
Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)