avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fisa sintetica pe platitor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fisa sintetica pe platitor

Buna ziua,
As dori sa aflu daca se poate obtine si de la ANAF Sector 2 Fisa sintetica pe platitor via email si care e adresa ?
Cel mai recent răspuns: Grisina , utilizator 01:00, 3 Martie 2012
Din pacate trebuie sa depuneti o cerere la ei si abia dupa aia o sa v-o expedieze pe mail. Sunt patit credeti-ma. Sa nu uit : sa vaeti o adresa pe gmail ca ei nu se impaca cu yahoo.
corect...colega@george1962,numai pe adresas de gmail..
...si daca sediu societati este in alt sector,cam greu sa va trimita fisa pe platitor..
multumesc mult!
poti trimite solicitaresi copie dupa cui la adresa mariana.nastase.s2@mfinante.ro
am trimis si a mers, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la calculator sau de la yahoo? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Am o problema cu e_mailurile de la Yahoo. In afara de avocatnet nu pot deschide alte e-mailuri. Ieri nici e-mailurile cu alerte de la ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma mihaelamc4 mihaelamc4 Buna ziua, Ieri mi s-a institutit o popriere pe contul firmei si s-au tras 5 lei. Suma nu este mare, dar problema este ca nu am primit nici o instiintare ca ... (vezi toată discuția)