avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum e posibil ? :((
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum e posibil ? :((

am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta.
beneficiez de bunuri casnice luate in urma unui credit facut la cetelem prin flanco.acest credit a fost semnat de catre matusa mea dar eu am platit ratele la el si am beneficiat de produse. nu am reusit sa platesc ratele catre cetelem la timp iar contractul matusei mele a fost constituit in creanta si deferit EOS KSI .
as dori sa platesc creditul intreg prin rambursare anticipata dar suma penalizarilor calculate de catre eos ksi este de la inceputul contractului in conditiile in care eu am platit penalizari luna de luna. mi-au calculat penalizarile in functie de dosarul pe care l-au primit de la cetelem. cum pot afla situatia zilelor de penalizare?
incerc de o luna sa ma lamureasca cei de eos ksi care este adevarata suma de plata.cum este posibil sa se mai calculeze odata penalizari de intarziere in conditiile in care ele sau platit deja pana la o data anume ? as dori sa platesc dar vreau si eu sa platesc exact zile de penalizare care sunt de plata nu cele pe care leam platit deja
ce masuri as putea lua ? as vrea sa ii actionez in instanta dar nu stiu practic cum sa o fac.cum procedez....consider o mare incalcare a drepturilor personale si morale modul in care cele doua companii isi realizeaza scopurile. imi recunosc greseala ca nu am putut plati la timp, dar cand am bani si vreau sa platesc ma lovesc de impasibilitatea celor 2 companii care nu isi recunosc greseala. in speranta ca ma puteti ajuta macar cu un sfat astept raspunsul dumneavoastra.
va multumesc, alexandru
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:05, 14 Noiembrie 2008
Faceti o cerere in scris catre firma de recuperare credite prin care solicitati sa va detalieze modul de calcul al penalitatilor si suma totala ramasa de plata. Cererea o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Daca in contractul de imprumut nu este prevazuta ca ordine de stingere a debitului penalitati si apoi suma de baza, platiti suma de baza in contul din contract si lasatii in pace. In cazul uni proces ii puteti incurca foarte usor cu calculul penalitatilor si marele avantaj este ca debitul nu mai produce alte penalitati.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2008
Florian Turlete, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract cetelem vidoqc vidoqc Bună ziua! În anul 2007 am încheiat la magazinul Praktiker un contract de împrumut pentru bunuri de consum cu CETELEM, valoare 2000 lei. După o ... (vezi toată discuția)
Cum reclam? al3x_nick al3x_nick Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta... Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)