avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum reclam?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum reclam?

Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta...
Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 milioane iar rata lunara a fost stabilita de 2 milioane timp de 10 ani. La scurt timp ne-am mutat de acolo si tatal meu nu a fost la banca sa comunice schimbarea adresei.
Din pacate am intarziat cu plata iar creditul a fost constituit in creanta si vandut celor de la EOS KSI.
Am luat legatura cu cei de la EOS si ne-au spus ca avem de platit la ei suma de 117 milioane pt penalitati de intarziere.
Precizez ca timp de 2 ani acest credit a fost ingrijit si platit la timp dar din motive foarte personale s-a ajuns aici. Deci din 110 milioane am platit 24 milioane si tot mai sunt 117 milioane? Precizez ca zile de intarziere sunt de 87 cu data de astazi. Nu sunt de acord cu nici o esalonare a platii. Ei vor toti banii odata...
Cum procedam in a vedea modalitatea de calcul a penalitatilor ? Ni se pare enorm de mult. Ei doar ne-au spus suma si asta la telefon. Cum putem afla suma exacta si cum sa ajuns la atatia bani in doar 87 zile?Am fost la banca si ni sa spus ca nu putem face credit ipotecar pentru a plati celor de la EOS. Am platit 2 milioane ieri si am vb cu cineva de acolo de la firma si au promis ca stopeaza penalitatile o saptamana pana afla daca gasim o banca sa ne acorde imprumutul. Cum vedem in scris situatia creditului, a penalizarilor, a platilor ?
Suntem intr-o situatie disperata pentru ca nu stim ce sa facem in incurcatura asta
In speranta ca ne-ati putea ajuta cu cel mai mic sfat va rog mult sa o faceti pentru ca nu stim cum sa procedam...
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:29, 21 Februarie 2009
cereti in scris o situatia clara a debitului principal si a penalizarilor, pentru a vedea ce e acolo, asa cum puteti vedea de pe site, nu sunteti singurul care are astfel de probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dati-mi un sfat va rog.... al3x_nick al3x_nick Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta... Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil ? :(( al3x_nick al3x_nick am o mica problema si sper ca ma puteti ajuta. beneficiez de bunuri casnice luate in urma unui credit facut la cetelem prin flanco.acest credit a fost semnat ... (vezi toată discuția)