avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare:((
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare:((

parintii mei au avut o problema acum 3 ani ne-au executat si de atunci ma simt terorizata,diferite persoane ma striga pe strada.primesc telefoane de amenintare si imi este frica sa ii spui lui mami sau lui tati, si numai odata s-au luat niste persoane de mine pe strada
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 19:33, 29 Februarie 2012
v-au executat?cum in ce sens nu se prea intelege termenu ! fi ti mai explicită!!
ne-au evacuat din casa din cauza ca i-a falsificat semnatura lu` mami
cunoaste ti persoanele care se i au de dvs?
nu,sunt persoane pe care nu le-am vazut in viata mea iar complicele care a ajutat la falsificarea semnaturii se uita urat de cate ori ma vede si avem prieteni comuni si le tot spune ca lui nu are ce sa ii faca nimeni desi instanta l-a gasit vinovat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca o persoana ma hartuieste,urmareste? Nicoleta2504 Nicoleta2504 Buna ziua,am nevoie de un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac legat de o persoana de sex feminin care pot spune ca e obsedata, zi de zi de un an si ... (vezi toată discuția)
Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)
Tata agresiv, probleme cu alcoolul Florina09 Florina09 Sunt fata, am 17 ani si locuiesc impreuna cu tata, mama si bunica din partea mamei. Povestea a inceput acum cativa ani, cand tata s-a apucat de baut,a fost dat ... (vezi toată discuția)