avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprietarul refuza sa-mi trimita certificatul fiscal, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprietarul refuza sa-mi trimita certificatul fiscal, unde il dau in judecata?

Buna seara !Daca am cumparat un auto dintr-un alt judet,si propietarul refuza sa-mi trimita certificat fiscal dupa ce am efectuat contraact vinzare-cumparare,unde pot sa-l actionez in instanta in orasul meu (al cumparatorului)sau in orasul lui (al vinzatorului )unde s-a intocmit si contractul respectiv?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 29 Februarie 2012
Pentru simplificarea procedurilor de cercetare depuneti sesizarea initial la politia comoteneta domiciliului dvs
Exista situatii in care implicarea politiei determina vanzatorul sa puna la dispozitie toate documentele
Exista si situatii in care neprezentarea certificatului,permite a se suspecta existenta de debite neachitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto - nu am primit certificat fiscal Suselin Suselin Buna seara si un Craciu fericit tuturor ! Am auzit de acest forum si as vrea sa am o parere/sfat avizat pt a iesi dintr-o incurcatura uriasa: Am cumparat ... (vezi toată discuția)