avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recrutare interna functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recrutare interna functionari publici

Am auzit ca s-ar putea face recrutare interna intr-o primarie , mai exact trecere pe un post vacant din institutie a altui functionar public care nu poate promova inca pe acelasi post deoarece nu are vechimea necesara in functie publica , insa are vechimea in specialitatea studiilor, Cum sa se procedeze mai exact? Eu nu gasesc temei juridic in Legea 188/1999...
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:46, 29 Februarie 2012
Nu exista recrutare interna, exista doar promovarea temporara pentru cel mult 6 luni a unui functionar public care indeplineste conditiile cerute de lege pentru functia publica pe care isi va exercita temporar acticitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare secretar comuna? dan18dana18 dan18dana18 o alta problema stringenta...secretarul unei comunei este suspendat pe perioada nedeterminata si locul este declarat temporar vacant si evident ocupat cu aviz ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs director executiv fp servicii deconcentrate carmenbucur carmenbucur Buna ziua, sotul meu a detinut o functie de director coordonator. Deoarece OG37 a fost declarata neconstitutionala a fost demis si numit un interimar. ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare studiile de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere? duduionescu duduionescu Va rog sa-mi spuneti daca, este nevoie de studii de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere la o institutie publica (e vorba de cazul ... (vezi toată discuția)