avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Motive de nulitate-proces penal in faza de apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Motive de nulitate-proces penal in faza de apel

Daca aspectele expuse atrag nulitatea actelor....
Declaratia de inculpat nesemnata olograf in fata instantei de judecata,lipsa pronuntarii de catre instanta a cererilor si exceptiilor ridicate(pronuntarea facaduse dupa aproximativ 8 luni ,de la data ridicarii acestora,o data cu solutionarea cauzei pe fond),lipsa pronuntarii asupra cererilor sau exceptiilor ridicate ,
Cel mai recent răspuns: adcisadoc , utilizator 22:49, 29 Februarie 2012
Nu sunt motive de nulitate,aceste motive invocate de dvs.putand fi invocate intr-o ulterioara cale de atac.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Dar pentru aceste motive in faza de apel sunt sanse de casare a sentintei trib cu trimitere spre rejudecare....efectiv nu s-a pronuntat la doua cereri ridicate in fata primei instante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)
Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)