Buna ziua,
As vrea sa stiu daca se beneficieaza in continuare de indemnizatie pentru ingrijirea copilului de pina la 2 ani ,daca cu acordul partilor,al angajatorului si al angajatului se procedeaza la incetarea raporturile de munca.
Da beneficiati in continuare de indemnizatie dar nu si de un viitor loc de munca. De ce?
Pentru ca dupa perioada de 2 ani angajatorul era obligat sa va reprimeasca.
Nu avantajele aceluiasi loc de munca m-ar interesa.AS VREA SA STIU DACA SE POATE sa revin din concediu pentru cresterea copilului,sa-mi ridice suspendare si ulterior sa demisionez.In aceste conditii as vrea sa stiu daca mai beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pentru perioada ramasa,de exemplu 1an si cinci luni.
1. Acordarea indemnizatiei nu este conditionata de modul cum inceteaza raportul de munca, ci de realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
2. Daca reveniti la munca inainte de terminarea CCC, atunci veti primi un stmulent de insertie , iar plata indemnizatiei este suspendata numai in anumite situatii ..
Prin urmare, exista posibilitatea ca plata acestei indemnizatii sa nu fie suspendata pe perioada CCC, insa aceasta depinde de durata CCC pentru care ati optat si de data nasterii copilului.
Revenire ccc
carmenctin
Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)