avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare act administrativ
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare act administrativ

In luna ianuarie a.c. am fost reintegrat in urma unei decizii a Curtii de Apel ,in functia publica detinuta anterior.Am fost angajat o luna pentru ca in aceeasi zi mi-au dat decizie de eliberare din functie.Am facut cerere de suspendare pe care mi-a fost respinsa ca fiind nefondata ,in conditiile in care am depus acte care demonstreaza ca exista un pericol iminent,ca nu pot beneficia de indemnizatie de somaj ,etc.Mai pot face recurs la aceasta sentinta?Ce sanse mai am ?Mentionez faptul ca la decizia de reintegrare parata a facut cerere de revizuire la care am termen la data de 20 martie
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:31, 1 Martie 2012
Da puteti atatca incheierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare sentinta robertaarmena robertaarmena Buna seara! Tatal meu a fost diponibilizat in urme cu 22 de luni pe motive economice si in urmatoarele 2 saptamani firma la care lucra a mai angajat alte 4 ... (vezi toată discuția)
Exista doua hotarari definitive potrivnice, in una si aceeasi pricina BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua. Am o nelamurire care ma framanta. Sunt administrator la o asociatie si de anul trecut am dat in judecata cativa locatari rauplatnici. Totul a ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere crystina-76 crystina-76 Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva. Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta ... (vezi toată discuția)