avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Femeia de serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Femeia de serviciu

Comitetul executiv al asociatiei de proprietari ,poate demite femeia de servici fara acordul adunarii generale?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:08, 4 Martie 2012
Da, este una din atributiile comitetului:
Normele de aplicare ale L230/2007

Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
(6) Comitetul executiv angajează sau demite personalul, încheie sau reziliază contracte în ceea ce priveşte activitatea de administrare şi întreţinere a clădirii, a părţilor comune de construcţii/a instalaţiilor, precum şi pentru alte activităţi conforme cu scopul asociaţiei de proprietari: administrare, contabilitate, casierie, îngrijire, mecanică, instalaţii etc. Angajarea personalului necesar asociaţiei de proprietari se face de către comitetul executiv, reprezentat de preşedinte, în conformitate cu prevederile legislaţiei specifice în vigoare.

da...dar la articolul 15 litera d) scrie ca AG mandateaza comitetul executiv....? deci pot sau nu pot sa o demit cu comitetul executiv?
Domnule, AG a proprietarilor MANDATEAZA comitetul executiv.
Punct.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Adam Grecu, utilizator
Domnule CFI , adica intre AG, se mandateaza CEx. sa execute ce scrie in lege!
poate...
de ce este greu sa se raspunda simplu .

Alte discuții în legătură

Cum se trece administrarea unei asociatii de proprietari la o firma de administrare privata crystarm crystarm Buna ziua. AM si eu o intrebare: cum se trece administrarea unei asociatii de proprietari la o firma de administrare privata?? Ce trebuie facut in acest ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara cenzor marlenus71 marlenus71 De un an cenzorul nu a mai verificat actele asociatiei. La solicitarea verbala a administratorului, cenzorul solicita mai multi bani pt. efectuarea ... (vezi toată discuția)
Demitere presedinte al asociatiie de proprietari sergiug2001 sergiug2001 Buna ziua, presedintele asociatiei ne sicaneaza si nu vrea sa primeasca cererea proprietarilor cu privire la organizarea unei sedinte generale extraordinare. ... (vezi toată discuția)