avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema cu care ma confrunt. Am deschis o societate cu sediul social in Bucuresti si punct de lucru in alt oras pentru care am depus toate documentele la Administratia Financiara din Bucuresti printre care si declaratia 060 pt punct de lucru. Am intrebat la Bucuresti daca mai am ceva de facut si mi s-a raspuns ca ei o sa trimita documentatia necesara in orasul meu. Am avut control dupa doua luni de la depunerea actelor de la Administratie pt vizionarea punctului de lucru si mi-au cerut poze cu angajatii si spatiul in care imi desfasor activitatea, iar in plus au spus ca imi vor da amenda 1000 de ron pentru ca nu am declarat punctul de lucru si la AFP din orasul meu. Am depus si declaratia pt a fi platitori de TVA dar nu pot factura nici in ziua de azi chiar daca am productie, 50 de angajati si a trebuit sa fac livrari. Deci, in concluzie ofer locuri de munca dar nu pot sa dau salariile pt ca nu am facturat, mai primesc si amenda si trebuie sa le dau si poze cu punctul de lucru. Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in aceasta situatie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 pt.punct de lucru cu cod fiscal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu urmatoarea situatie: incepand cu data de 08.02.2012 am 5 salariati la punctul de lucru.In data de 05.03.2012 am depus la AFP de unde ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru corinachivu corinachivu Cum se face declararea unui punct de lucru secundare, care are 5 salariati in cazul in care acesta este situat in alt judet decat cel in care se afla sediul ... (vezi toată discuția)