avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... MEMBRII COMITETULUI EXECUTIV?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

MEMBRII COMITETULUI EXECUTIV?!

MEMBRII COMITETULUI EXECUTIV TREBUIE SA AIBE CEL PUTIN STUDII MEDII?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:03, 1 Martie 2012
Poate sa aiba 0 studii, daca Adunarea Generala nu stabileste altfel.
Normele in vigoare nu detin precizari referitoare la numirea in functia de membru al comitetului executiv al asociatiei de proprietari,conditionat de studiile detinute de proprietarul in cauza
Nici AG nu poate dispune hotarari contrare legii sau care pot fi interpretate drept dicriminatorii intre membrii asociatiei de proprietari
multumesc
Alex_Munteanu a scris:

Poate sa aiba 0 studii, daca Adunarea Generala nu stabileste altfel.

Cred totusi ca glumiti cu aceasta extrema... Mai trebuie omul sa mai si citeasca o lege, un ordin, o dispozitie, sa verifice o lista de plata.
Haideti sa ne luam si noi dupa conditiile de studii in vederea obtinerii carnetului auto - dar acest lucru ar trebui stipulat in lege.
Am intalnit si oameni scoliti bine de tot care nu se descurcau de fel in aceasta activitate, cum am intalnit si oameni cu 10 clase care dadeau”clase” altora mai fitosi - se stie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membrii comitetului executiv ivladutoiu ivladutoiu 1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere? 2. ... (vezi toată discuția)
Studii presedinte asociatie proprietari maryad maryad Ce studii trebuie sa aibe un presedinte de asociatie proprietari? Multumesc (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari cerasela2018 cerasela2018 Cenzorul - proprietar din bloc, cu contract de mandat si-a dat demisia. Si in cazul contractului de mandat este valabil preavizul de 20 zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)