avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul mediu pe firma la nasterea primului copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul mediu pe firma la nasterea primului copil

As dori sa va intreb daca anul acesta se acorda salariul mediu pe firma la nasterea primului copil. Eu lucrez la o firma privata, societate pe actiuni. Si daca da, de ce acte am nevoie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 2 Martie 2012
Buna ziua,
Puteti beneficia de o indemnizatie corespunzatoare unui salariu mediu pe firma pentru nastere numai daca este stipulat in contractul colectiv de munca incheiat la nivelul societatii.
Daca firma are asa ceva trebuie sa faceti o cerere insotita de o copie a certificatului de nastere a copilului, pe care o depuneti la registratura societatii.
In speranta ca acest raspuns va este folositor va urez sa aveti o zi buna si o primavara excelenta.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
monicalirca, utilizator
@ cami_smile2000

Acordarea ajutorului de nastere este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului , in regulamentul intern al acestuia sau in c.i.m. incheiat cu angajatorul ...

De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN care se aplica tututor angajatorilor care nu aveau ccm la nivel de unitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate la nastere marinica4u marinica4u Buna ziua, Am auzit cazuri in care la nivel de unitate proaspetele mamici primeau un salariu mediu pe unitate...as dori sa stiu in baza a carei legi si daca se ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului mediu pe societate pentru nastere katerina13 katerina13 Buna ziua, am nescut decurand si vreau sa stiu daca am dreptul conf. codului muncii 2011-2014 la acordarea unui salariu mediu pe societate, mentionez ca firma ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate acordat la nasterea unui copil cryssy cryssy buna ziua. Am o mare nelamurire in privinta salariului mediu pe unitate acordat mamei la nasterea unui copil. Mentionez ca am intrat in concediu pentru ... (vezi toată discuția)