avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cesionare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cesionare societate

daca sa cesionat o societatea in alta localitate si am facut proces-verbal de descarcare gestiune ,declaratia 050 mai are vreo raspundere administratorul?B-)B-)
Cel mai recent răspuns: mediterr , utilizator 16:53, 1 Martie 2012
Eu stiu ca in Contractul de Cesiune se descarca de responsabilitati iar cei de la Registru accepta o anumita formulare a acestui fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ContSters126873 ContSters126873 am cesionat societatea in alt judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez ca firma a avut datorii. cel ... (vezi toată discuția)
Redeschidere firma dupa suspendarea temporara a activitatii unei firme Adrian Junior Adrian Junior Buna ziua, Va rog frumos, cine ma poate consilia: Firma in cauza este suspendata de cca. 1 an, iar la ea sunt doi actionari. In momentul de fata, unul ... (vezi toată discuția)
Responsabilitati in cesiunea unei firme gigi66 gigi66 Am cesionat 100% partile sociale a unui SRLcu activitate 1,5 ani ,fara datorii la stat sau altundeva,societatea nu a fost pe profit in acest timp,deoarece ... (vezi toată discuția)