avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma

Buna ziua, am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv, va rog ajutati-ma.In 2008 m-am inscris la o facultate,taxa pe an a fost 1700 de lei, la FR.Am terminat anul in regula cu toate examenele date si luate, anul 2, s-a marit taxa la 2100 de lei, am platit prima rata de 700 de lei si am incercat sa impac si facultatea si serviciu, din pacate anul 2 mi-au cazut cursuri cand ieseam de pe tura de noapte sau cand intrat pe tura de noapte la servici nu n-am fost in stare sa le impac pe amandoua,am mers la 3 cursuri,apoi n-am mai putut sa ma duc, a inceput sesiunea, nu m-am prezentat, si dupa sesiune a mai trecut ceva vreme si m-am dus sa-mi scot diploma,iar cei de la secretariat mi-au zis ca trebuie sa completez o cerere de retragere si sa platesc restul pana la 2100....nu am dat nici o foaie acolo, am zis ca ii anunt, dar nu i-am mai anuntat niciodata ca ma retrag,anul trecut s-a terminat facultatea, si am incercat inca o data sa imi scot diploma si nu vor pana nu achit suma respectiva, ce lege este acuma pt asa ceva.....deoarece nu mi se pare normal sa platesc anul respectiv daca nu l-am facut, am pierdut si prima rata, dc sa le platesc eu anul 2 daca nu mi recunoscut ,nu am dat nici un examen...spuneti-mi va rog ce e de facut deoarece am urgenta nevoie de diploma, ca sa le zic ca-mi trebuie diploma pt legalizare nu o sa mmio dea deoarece imi stiu situatia,ca s-o declar pierduta banuiesc ca dureaza foarte mult pana o sa-mi trimita alta de la bucuresti. Cum pot sa-i oblig sa-mi dea diploma fara sa platesc absolut nimic....nu am mai putut continua facultatea din cauza bugetului si ca s-o fac trebuia sa lucrez sa am de unde sa platesc, si decat sa le fac pe amandoua lucrurile si prost sa am numai restante deoarece o restanta era 130 de lei nu avea rost...VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT....imi trebuie ceva act in mana cu care sa le dovedesc ca nu au voie sa-mi tina diploma......:(

Alte discuții în legătură

Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Nu mi se inapoiaza diploma de bac patient patient Salutare tuturor. Vin aici cu o problema care poate s-a mai discutat insa nu stiu daca a fost gasit un raspuns. M-am inscris la o facultate, nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)