avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... consecinte neprezentare la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

consecinte neprezentare la divort

buna ziua...am bagat dosarul de divort si nu m-am putut prezenta,mentionez k nu sa prezentat nici unul dintre noi....mi-a fost dat numai un termen...as dori sa stiu acum ce fac?trebuie sa mai fac odata dosarul?
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 19:26, 1 Martie 2012
Daca v-a dat termen, va prezentati la urmatorul termen acordat.
Daca s-a suspendat judecata, atunci faceti o cerere de repunere pe rol.
In situatia in care dosarul s-a suspendat pentru lipsa partilor puteti depune o cerere la registratura instantei prin care sa solicitati repunerea pe rol a cauzei.
Pentru a fi primita solicitarea dvs. trebuie sa timbrati aceasta cerere cu 1/2 din taxa pe care ati platit-o initial.
Ambele parti vor fi citate si procesul va fi reluat din stadiul in care a ramas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Judecata suspendata denisa95 denisa95 Am o problema. Parintii mei sunt divortati si eu am primit pensie alimentara.Acum am implinit 18 ani si am inaintat actele spre judecata pentru a primi in ... (vezi toată discuția)
Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)