avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ABUZURI DIN PARTEA SOCIETATII DE DISTRIBUTIE ENERGIE ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ABUZURI DIN PARTEA SOCIETATII DE DISTRIBUTIE ENERGIE ELECTRICA

In urma unui control constatat ca contorul electric este blocat.s a inlocuit contorul cu un altul electronic.mentionez ca vechiul contor era cu BMPM [cutie din plastic sigilata in interiorul careia se afla contorul].
Dupa o luna am primit factura de 7 900 roni in care se specifica consum fraudulos.dupa contestatia facturii am fost instiintati ca sigiliile contorului sunt contrafacute.in nota de constatare de la momentul schimbarii contorului nu se specifica ca sigiliile sunt contrafacute. Sigiliile contorului nu sigiliile cutiei in care se afla contorul.
Din partea societatii mi s a raspuns ca daca sigiliile cutiei sint bune nu dovedeste ca nu am umblat la contor in interiorul cutiei. Contractul de energie este din 2006 dar nu am locuit in casa pina in septembrie 2011, iar controlul a fost in decembrie 2011 si nu am sesizat contorul blocat [sotul fiind mai mult plecat lucrind in deplasare] am depus deja 2 contestatii la ultima astept inca raspuns.
Ce ma sfatuiti sa fac?

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule, se citeste greu. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:30, 1 Martie 2012
Trebuie sa solicitati intr-un proces, o contraexpertixa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal e-on andreivio andreivio Buna ziua, La locuinta personala am avut un control de la E-on, in iulie anul trecut, care a constatat ca la contor nu existau doua sigilii. Mi s-a explicat ... (vezi toată discuția)
Contor de curent luat de furnizor - posibila o expertiza metrologica independenta? contrax contrax Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Danila_G Danila_G Unul dintre matrapazlacurile societatilor de electricitate Caz concret: In luna Mai sau Iunie (nu mai stiu exact) mi-a batut la usa un lucrator de la ... (vezi toată discuția)